Nyerros
     NYERROS
 AGE OF EMPIRES
     COUNTER
    DINÀMICA
     NOTICIES
 COMUNICACIONS
  ORGANITZACIÓ
Notícies
16 - X -2002
Nois prego paciència, doncs en els últims dies he tingut que esborrar l'ordinador i a més de la feina de classe . Intentaré anar afegint links a la web tan aviat com em sigui possible, avui podreu disfrutar de la secció dinàmica ja actualitzada i aviat tindreu també la secció organització actualitzada. Si hi ha algú amb coneixements avançats d'html, si us plau que es posi en contacte a: xyder77@hotmail.com ; merci.
30 - IX - 2002
Avui he actualitzat els links de la secció nyerros, la primera que teniu a l'esquerra . Espero que us agradi. Per cert, es fa saber que les seccions counter i age of empires es suprimiran, per donar lloc a les seccions warcraft 3 i age of mythology, mes endevant gaudireu d'aquestes seccions, a més de les del age of empire i la del counter, encara que aquesta última estarà a la seva pròpia web: Counter-Strike
30 - IX - 2002
Atenció Nyerros, el dia 24 d'Octubre (aproximadament), surtirà a la venta l'Age of Mythology, joc continuador de la saga Age of Empires, però el qual introdueix significants avenços. Aquest joc a més ens permetrà escollir entre 3 races les quals són ben diferents entre elles i a més a més podem escollir entre una sèrie de Deus propis de cada civilització i dintre d'una civilització diferents Deus que personalitzaren cada civilització. Serà el joc estrella del nostre clan, així que no dubteu i aconseguiu-ne una còpia, a poder ser, legal, clar .
20 - IX - 2002
Aquest serà l'aspecte de la nova web dels nyerros. Els links no funcionen, aquesta serà la pàgina principal, aqui trobareu totes les noticies del clan i d'esdeveniments que afectin al clan, com son la celebració d'algun torneig o la sortida d'algun joc que pugui formar part del clan. Espero la vostra col·laboració per fer una web digna del nostre clan, aviat incluiré altres elements en la web per fer-la més atractiva o millorar-la, mentres crec que aquest aspecte està força bé.